Πολιτική επιστροφών

Στο metallon925.gr σεβόμαστε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.  Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος των μεταφορικών εξόδων για την επιστροφή των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί (έχοντας φορεθεί μόνο για πρόβα κι όχι για χρήση) και στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Στην σπάνια περίπτωση παραλαβής ενός ελαττωματικού, ή διαφορετικού από αυτό που παραγγείλατε προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για να φροντίσουμε για την δωρεάν επιστροφή και αντικατάστασή του.

Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή εάν δεν προηγηθεί σχετική συνεννόηση, για τον λόγο αυτόν αποστείλετέ μας e-mail στο sales@metallon925.gr

Σε περίπτωση επιστροφής των ειδών, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβουμε, υποδεικνύοντάς μας απλώς το IBAN του λογαριασμού σας. Από το ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής της παραγγελίας σας.

Προϊόντα που δεν επιστρέφονται:

Για λόγους υγιεινής δεν μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που ανήκουν στη κατηγορία «Σκουλαρίκια».